Logo part 1
Logo part 2

Herberg Hotel ‘t Mirakel
+31 492 465046
info@herbergmirakel.nl
Adres op Google maps


‘t Was een Mirakel toen waard en waardin Jan en Ger Coppens het oude pand en geboortehuis van Ger in hun bezit kregen. Na een lange en moeizame weg van ruim 12 jaren konden zij beginnen met de sloop en gehele nieuwbouw van de herberg. 2 Jaar bouwde en sjouwde Jan met hulp van vele handen, om uiteindelijk een pand neer te zetten wat er al 200 jaar lijkt te staan.
Op 4 juni 2006 opende Jan en Ger, onder het toezicht van enkele honderden belangstellenden,  hun Herberg Hotel ‘t Mirakel in Boerdonk.

Ondertussen werkt Jan ook nog in zijn elektro installatiebedrijf, iets wat hij in de toekomst ook zeker zal blijven doen. Zijn passie voor oude Engelse motoren staat nu voor even op een laag pitje. De Matchless, Norton en AJS moeten, door de drukke werkzaamheden in het bedrijf, even wachten op rustiger tijden.

Ger is nog steeds druk bezig met het schrijven van luisterliedjes in het Brabants dialect, als het even kan treedt ze samen met haar Apostelen ook nog steeds buiten de deur op. In 2011 heeft ze vanwege haar 30 jarig jubileum een dubbele live cd met dvd uitgebracht. In de toekomst gaat ze met haar Apostelen de studio weer in om een cd vol nieuwe luisterliedjes op te nemen.

Mirakel Kapelstraat 1 Boerdonk (Veghel) Tel: +31 492 465046 info@herbergmirakel.nl