Logo part 1
Logo part 2

Herberg Hotel ‘t Mirakel
+31 492 465046
info@herbergmirakel.nl
Adres op Google maps


Ons zondagmiddagcafe en de lifemuziek-avonden, u was een heerlijk publiek. In ons huiskamercafé genoten van de vele speciaal bieren en ons mirakels pils, de bitterballen en boerringse plenkkskes.
Allen veel dank.

Het café is het middelpunt van de herberg.
Hotelgasten nuttigen hier de maaltijd of kunnen na een drukke dag nog even ontspannen voor het slapen gaan. Er is een biljart en u kunt hier ook gratis gebruik maken van wireless internet.
De kastelein sluit om 22:00 uur.

Op vrijdagmiddag is het vaak gezellig druk: fietsers, wandelaars en motorvolk komen graag voor een tussenstop en er komen ook gasten om zomaar een leuke middag samen te zijn. In de winter kunt u lekker warm bij de houtkachel zitten en in de zomer is het goed toeven op het zonnige terras op de binnenplaats. Op het kleine podium is er af en toe live muziek en in de winterperiode wordt er op zondagmiddag regelmatig een optreden gegeven door de waardin en haar muzikanten.

Soms zijn er op zaterdag of zondag andere optredens zoals een liederentafel een verteller of Ierse muziek.
 


U kunt bij ons terecht om gezellig samen wat te drinken en er is ook de mogelijkheid om een borrelhapje of klein gerecht te bestellen, vraag de waardin wat ze in de keuken heeft. Ook voor een vers gezette kop koffie of thee met, op zondagen, een heerlijk stuk appeltaart kunt u uitstekend bij ons terecht. Doorgaans serveren wij ook onze huisgemaakte Ierse groentesoep. De prijzen zijn bij ons “landelijk”, en dus goed te doen.

In het café en op het terras kunt u genieten van het grote assortiment speciaal bieren die wij in huis hebben. Van het vat tappen wij Mirakels bier pilsener, La Chouffe, Leffe dubbel en Leffe blond.

Bieren van het vat

Mirakels bier pilsener
Leffe bruin

Andere bieren op fles

Westmalle dubbel
Westmalle tripel
Bernardus diverse
Corsendonk Pater
Corsendonk blond
Karmeliet tripel
La trappe diverse

Mort Subite kriek
Barbar honingbier
Duvel
Parel witbier
Palm alcohol vrij
Heineken alcoholvrij
Mirakel Kapelstraat 1 Boerdonk (Veghel) Tel: +31 492 465046 info@herbergmirakel.nl