Logo part 1
Logo part 2

Herberg Hotel ‘t Mirakel
+31 492 465046
info@herbergmirakel.nl
Adres op Google maps


Herberg Hotel ‘t Mirakel ligt aan de rand van de Peel, een gebied rondom Deurne en Griendsveen: het land van Toon Kortooms, de schrijver van de bekende streekroman Beekman en Beekman. In Deurne vindt u het museum De Wieger en rond Griendsveen kunt u heerlijk fietsen langs de vaartjes.

Dichterbij Herberg Hotel ‘t Mirakel in de gemeente Veghel, liggen de Hurkse bossen. In de buurt van de herberg starten diverse wandelroutes door dit mooie bosgebied. Ook voor mindervaliden is er een toegankelijk en goed begaanbaar pad aangelegd en is er een speciale parkeerplaats in de buurt.

Met de fiets kunt u vanuit Boerdonk starten op het landelijk fietsknooppunten netwerk of bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Esdonkse spijkerkapel. Deze veldkapel van eind 1500 staat midden tussen de weilanden en was het decor voor de opname van een muziekclip van de waardin met haar muzikanten voor haar DVD “Herre van Gerre”.

Als u gaat wandelen of fietsen, kunt u de waardin natuurlijk vragen om wat broodjes te smeren en drinken in te pakken voor onderweg.

Dit zijn slechts enkele mogelijkheden die de regio biedt, voor meer informatie kunt u ook kijken op de linkpagina, waar we diverse toeristische sites vermelden.

Mirakel Kapelstraat 1 Boerdonk (Veghel) Tel: +31 492 465046 info@herbergmirakel.nl