Logo part 1
Logo part 2

Herberg Hotel ‘t Mirakel
+31 492 465046
info@herbergmirakel.nl
Adres op Google maps


Herberg Hotel ‘t Mirakel ligt aan de rand van de Peel, een gebied rondom Deurne en Griendsveen: het land van Toon Kortooms, de schrijver van de bekende streekroman Beekman en Beekman. In Deurne vindt u het museum De Wieger en rond Griendsveen kunt u heerlijk fietsen langs de vaartjes.

Helmond

In de stad Helmond is het gezellig winkelen en er zijn aan het havenplein genoeg cafés om uw dorst te lessen. U kunt daar ook een bezoek brengen aan het Gemeentemuseum in het oude kasteel of een avondje uitgaan naar de bioscoop, het filmhuis of het theater.


Gemert

In Gemert staat een oud kasteel uit de riddertijd en er is ook het Boerenbondsmuseum waar u kunt zien en beleven hoe de Brabanders vroeger leefden, werkten en woonden.


Veghel

Gaat u naar Veghel, dan vindt u daar de mooiste boekenwinkel van Nederland: aan de Hoofdstraat staat daar Boekhandel Bek. Voor een avondje uit kunt u terecht in theater De Blauwe Kei.


Uden

Uden heeft een gezellig winkelcentrum met een overheerlijke viswinkel: De Visscherie. Aan de markt zijn diverse gezellige cafés en er is een bioscoop en het theater Markant. Voor de natuur kunt u ook naar Uden: de Bedafse Bergen, Slabroek en de Maashorst zijn mooie natuurgebieden om te ontspannen, te wandelen, te fietsen of te picknicken.


Eindhoven & Den Bosch

De steden Eindhoven en Den Bosch liggen beide op ongeveer 25 minuten rijden van Boerdonk. In beide steden kunt u terecht voor een grote diversiteit aan kunst, cultuur, winkels en uitgaansmogelijkheden.
Eindhoven heeft een moderne uitstraling met haar eigentijdse binnenstad en musea, bijvoorbeeld het van Abbemuseum waar moderne en hedendaagse kunst wordt tentoongesteld. 
Den Bosch heeft een historische binnenstad met natuurlijk de indrukwekkende Sint Janskathedraal die na een jarenlange restauratie nu volledig uit de steigers is.
 

Dichterbij Herberg Hotel ‘t Mirakel in de gemeente Veghel, liggen de Hurkse bossen. In de buurt van de herberg starten diverse wandelroutes door dit mooie bosgebied. Ook voor mindervaliden is er een toegankelijk en goed begaanbaar pad aangelegd en is er een speciale parkeerplaats in de buurt.

Met de fiets kunt u vanuit Boerdonk starten op het landelijk fietsknooppunten netwerk of bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Esdonkse spijkerkapel. Deze veldkapel van eind 1500 staat midden tussen de weilanden en was het decor voor de opname van een muziekclip van de waardin met haar muzikanten voor haar DVD “Herre van Gerre”.

Als u gaat wandelen of fietsen, kunt u de waardin natuurlijk vragen om wat broodjes te smeren en drinken in te pakken voor onderweg.

Dit zijn slechts enkele mogelijkheden die de regio biedt, voor meer informatie kunt u ook kijken op de linkpagina, waar we diverse toeristische sites vermelden.

Mirakel Kapelstraat 1 Boerdonk (Veghel) Tel: +31 492 465046 info@herbergmirakel.nl